Mainos
Mainos

Lääkäriä ryöpyttänyt 45 minuuttia -ohjelma sai puhtaat paperit

Lääkäriä kärjekkäästi arvostellut MTV3:n ohjelma sai vapauttavan päätöksen Julkisen sanan neuvostolta (JSN). Hyväksyntä tuli niukasti äänestyksellä 6-5.

Helmikuussa esitettyyn 45 minuuttia -ohjelmaan oli haastateltu kirurgian erikoislääkäriä, joka tekee sympaattisen hermon salpauksia esimerkiksi sosiaalisista peloista kärsiville.

Salpausmenetelmää kohtaan esitettiin tiukkaa kritiikkiä ja se tuotiin esiin yhtenä esimerkkinä terveydenhuollon valvonnan pettämisestä.

Blogissaan ohjelman toimittaja kuvaili muun muassa lääkärin housunkauluksen alle jäänyttä ryppyistä lääkärintakkia ja muovipussiin sullottuja välineitä.

Ohjelma oli JSN:n enemmistöstä kriittinen, mutta lääkäri sai siinä vastata arvosteluun. Osa jäsenistä katsoi kuitenkin, että kohde leimattiin kohtuuttomalla tavalla.

Blogikirjoitusta pidettiin yliampuvana ja mauttomana. Enemmistön mielestä blogissa sai kuitenkin kirjoittaa näin kärjekkäästi.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot