Mainos
Mainos

Lääkärilakon sovittelu jatkuu

Maaliskuun alussa uhkaavan lääkärilakon sovittelua jatketaan tänään.

Lääkärilakon sovittelu aloitettiin eilen, kun akavalainen Lääkäriliitto ja Kunnallinen työmarkkinalaitos kävivät läpi vaatimuksiaan ja lakon rajoja. Valtakunnansovittelija Juhani Saloniuksen pyynnöstä Lääkäriliitto tuo tänään kirjallisen kantansa lakon rajoista sovittelupöytään.

Lääkäriliitto on ilmoittanut turvaavansa joka tapauksessa välttämättömän päivystysluonteisen toiminnan kaikilla lakkopaikkakunnilla. Lääkäriliitto aikoo toteuttaa maaliskuun viidentenä alkavan lakon kahden-neljän viikon jaksoissa. Tällä tavalla sairaalat ja terveyskeskukset ovat eri puolilla maata vuoroin lakossa, vuoroin toiminnassa. Lääkärilakkoon osallistuisi kaikkiaan noin 3000 lääkäriä.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot