Mainos
Mainos

Lääkelaitoksen virkoihin hakijavyöry

Lääkelaitoksesta irtisanoutuneiden ylilääkäreiden ja erikoistutkijan paikoille on ollut runsaasti hakijoita.

Savon Sanomien mukaan kuutta ylilääkärin virkaa haki 17 lääkäriä ja erikoistutkijan paikkaa jopa 75 ihmistä. Hakijoiden joukossa oli useita tohtoreita ja kansainvälistäkin työkokemusta hankkineita ihmisiä.

Yli 20 työntekijää on irtisanoutunut Lääkelaitoksesta. Irtisanomisten on sanottu johtuvan siitä, että Lääkelaitos siirtyy Kuopioon osaksi Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Lakesia.

Lakiesitys laitoksen toiminnasta ja tehtävistä on lähetetty kommenttikierrokselle sidosryhmille. Eduskunnan käsittelyyn esitys tulee toukokuussa.

Keskuksen tehtäviä ovat muun muassa lääketurvallisuudesta huolehtiminen ja lääkealan tutkimuksen kehittäminen. Keskuksen on tarkoitus aloittaa toimintansa syyskuun alussa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot