Mainos
Mainos

Laaninen: Hallituksen Sote-sotku toi tuulta keskustan purjeisiin

Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen pitää puolueensa tulosta kuntavaaleissa työvoittona.

– Olemme hyvin tyytyväisiä tulokseen, sillä teimme sen käytännössä ilman rahaa. Ehdokkaamme ja kunnallisjärjestöt tekivät tämän työn kentällä, jolla tämä tulos saavutettiin, Laaninen sanoi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Laanisen mukaan tuloksen taustalla oli rohkea politiikka.

– Otimme vaalien alla riskin, esitimme oman kotikuntamallimme siitä, miten palvelut tulisi järjestää, ja se tuotti tulosta. Sen verran pitää politiikallemme painoa panna. Todellakin työn tekivät ehdokkaamme ja kunnallisjärjestömme.

Laanisen mukaan sosiaali- ja terveyspalvelu -uudistuksen Sote-malliin liittynyt hallituspuolueiden eripura toi tuulta keskustan purjeisiin.

– Meillä oli Sote-mallin takia hieman onnea vaalien alla, etenkin siihen liittynyt välikysymys viime viikolla puri hyvin.

Myös uusi puheenjohtaja onnistui tehtävässään.

Juha Sipilä osasi koota joukot taakseen. Samalla hän oli raikas tuulahdus television tenteissä, joista hän sai valtavasti hyvää palautetta.

(MTV3)

Katso keskustan puoluesihteerin Timo Laanisen haastattelu: (Huomenta Suomi 29.10.2010)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot