Mainos
Mainos

Laaninen: Moni harkitsee yhä keskustan presidenttiehdokkuutta

Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen odottaa vielä uusia nimiä keskustan presidenttiehdokkaaksi.

Toistaiseksi mukaan on ilmoittautunut vain konkaripoliitikko Paavo Väyrynen. Eilen talouskomissaari Olli Rehn ilmoitti, että hän ei ryhdy ehdolle.

Laanisen mukaan moni varteenotettava ehdokas miettii vielä kantaansa.

– On hyvin monta henkilöä, jotka täyttävät presidenttiehdokkuuden vaatimukset. Nämä henkilöt ovat tätä omalta kohdaltaan kesän aikana harkinneet. Monet ovat päätyneet kielteiseen ratkaisuun, mutta eräillä henkilöillä on vielä harkinta menossa.

Laaninen nostaa niminä esiin muun muassa Anneli Jäätteenmäen, Mauri Pekkarisen, Sirkka-Liisa Anttilan sekä Hannu Takkulan.

Laaninen ei usko kokoomuksen ja sdp:n saavan liikaa etumatkaa vahvoilla ehdokkaillaan.

– Lokakuun lopusta vaalipäivään on vielä riittävän pitkä aika hyvän kampanjan käymiseen. Gallupeihin kannattaa suhtautua vähän vakavammin joulukuun tienoilla, kun kaikkien puolueiden ehdokkaat ovat tiedossa.

Määräaika ehdokkaiden asettamiseen päättyy 9. syyskuuta ja keskustan puoluekokous nimittää presidenttiehdokkaan lokakuun lopussa.

(MTV3)

Katso keskustan puoluesihteerin Timo Laanisen haastattelu: (Huomenta Suomi 22.8.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme