Mainos
Mainos

Laaninen varoittaa keskustaa rajalinjojen vedosta

Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen varoittaa puoluettaan rajan rakentamisesta etelän ja pohjoisen tai maaseudun ja kaupunkien välille.

Laaninen huomautti keskustan puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä, että jotkut omatkin katsovat, että keskustan pitäisi keskittyä keräämään kannatusta vain jommassakummassa. Enimmäkseen tarjotaan paluuta pohjoiseen ja maaseudun puolueeksi.

– Jos lähtisimme tälle tielle, meidän pitäisi rehellisyyden nimissä sanoa kaikille etelässä ja kaupungeissa toimiville keskustalaisille ja heidän äänestäjilleen, että anteeksi vain, meidän putiikki suljettiin juuri, menkää kilpaileviin liikkeisiin, Laaninen sanoo

Puoluesihteerin mukaan tälle tielle ei pidä lähteä.

– Keskusta on ollut aina Santeri Alkion ajoista lähtien arvopuolue, jota kannatetaan tietyn aatteellisen ohjelman, eikä ammatin tai postinumeron perusteella, hän sanoo.

Laanisen mukaan keskustan ei pidä lähteä etsimään murskaavaan vaalitappioonsa syyllisiä mediasta, muista puolueista saati vierustoverista. Ensimmäiseksi pitää mennä peilin eteen ja tehdä oikeita kysymyksiä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme