Mainos
Mainos

Laatua vanhustenhoitoon ja lastensuojeluun

Kuntien vanhustenhoitoa ja lastensuojelua varten on Kuntaliiton kaksivuotisessa hankkeessa kehitetty omat laatumittarit. Lasso-hankkeeseen osallistui vanhusten kotihoidon ja asumispalvelujen sekä lastensuojelun ammattilaisia yhteensä 15 kunnasta. Hanke tuotti laatukäsikirjoja, palvelukansioita ja esitteitä, joita voidaan nyt hyödyntää myös muissa kunnissa.

Laatumittarit koskevat esimerkiksi ostopalveluita, lastensuojelun neuvontaa ja iäkkäiden potilaiden kotiuttamista laitoksista. Erityistä huomiota kiinnitettiin asiakkaan näkökulmaan ja asiakkaiden palveluun. Hankkeeseen osallistuneet yksiköt opettelivat itse arvioimaan toimintaansa. Myös järjestelmällisyyden ja suunnitelmallisuuden arvioidaan lisääntyneen työn aikana.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot