Mainos
Mainos

Lähde mukaan yleisöksi — MTV3 tenttaa Lehtomäkeä Bottalla

MTV3:n politiikan toimituksen päällikön Timo Haapalan toimittama vaalisarja Politiikkaa Bottalta on edennyt kolmanteen osaansa.

Haapala ottaa tänään pihteihinsä keskustalaisen ympäristöministerin Paula Lehtomäen. Haastattelu tehdään kello 18 alkaen Helsingin keskustassa ravintola Ostrobotniassa, aivan eduskuntatalon naapurissa, ja paikalle toivotaan myös yleisöä.

Lehtomäeltä tivataan vastauksia muun muassa ydinvoimakysymykseen, keskustapuolueen vaaliasetelmiin, ympäristöministeriön viimeaikaisiin närää herättäneisiin lakihankkeisiin ja siihen, miksi hän on vaihtanut näissä vaaleissa vaalipiiriä Oulusta Uudellemaalle.

Iltaan kuuluu myös Jukka Puotilan vaalisatiiria. Politiikkaa Länsi-Puotilasta -sarjassa imitaattori ruotii armotta suomalaista päätöksentekoa.

Sekä Lehtimäen haastattelu että Puotilan show tulevat illalla katsottavaksi näille MTV3:n vaalisivuille ja Katsomoon.

Kolmas vaalitentti

Aiemmin vaalitentissä ovat olleet SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma ja perussuomalaisten kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Pirkko Ruohonen-Lerner.

Näin Haapala on aiemmin kuvaillut vaaligrillejä blogissaan.

- On määrä hilata ennen vaaleja poliitikkoja Bottalle, siis Manalaan, siis sinne missä he muutenkin vapaa-aikaansa viettävät, juovat veronmaksajien rahoilla, tekevät vaalirahadiilejä ja ylipäätään kaikkea pahaa, mistä äänestäjät ovat heitä nyt muutaman vuoden ajan syyttäneet.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme