Mainos
Mainos

Lahden epäilty pommipaketti vaaraton

Poliisin tutkinnoissa on selvinnyt, että Lahden oikeustalolle ilmestynyt epäilty pommipaketti on vaaraton. Paketti oli tiettävästi osoitettu väkivaltarikoksiin erikoistuneelle syyttäjälle.

Lahden oikeustalon epäilty pommipaketti on osoittautunut täysin vaarattomaksi. Komisario Taisto Kuhlmanin mukaan lähetyksessä oli foliokääre, joka oli paketoitu pommin näköiseksi. Paketissa luki "pöytäkirjoja".

Oikeustalon postinkäsittelyn läpivalaisussa huomattiin epäilyttävä paketti aamulla. Valepommi oli tiettävästi osoitettu väkivaltarikoksiin erikoistuneelle naissyyttäjälle. Syyttäjä ei ole toistaiseksi halunnut kommentoida tapahtumaa.

Oikeustalolta otettiin epäilysten heräämisen jälkeen aamuyhdeksän aikoihin yhteyttä poliisiin. Virkavalta eristi oikeustalon ja sulki liikenteeltä teitä. Valepommi on nyt tutkittavana Lahden poliisissa. Lähettäjästä ei vielä ole mitään tietoa.

Tilanne oikeustalolla normalisoitui puoli yhdentoista aikaan aamupäivällä, jolloin oikeustalon henkilökunta pääsi myös palaamaan takaisin rakennukseen.

(MTV3-STTI

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme