Mainos
Mainos

Lahden ostoskeskuspalon selvitys loppusuoralla

Lahden poliisi on päässyt Liipolan ostoskeskuksen palon tutkimuksissa loppusuoralle. Viimeinenkin neljästä epäillystä on päästetty vapaalle jalalle ja määrätty matkustuskieltoon. Keskusrikospoliisin tutkimusten mukaan palo oli sytytetty tahallaan.

Se lähti räjähdysmäisesti liikkeelle ostoskeskuksen pizzeriasta syyskuun 22:nnen vastaisena yönä. Poliisi epäilee törkeästä vahingonteosta pizzerian omistajia sekä kahta muuta henkilöä heidän lähipiiristään. Kaikki epäillyt pidettiin vangittuna niin pitkään, että tutkinta pystyttiin turvaamaan. Nelikkö on määrätty pysyttelemään Lahdessa.

Komisario Esko Heinonen kaipaa edelleen yleisön apua selvittääkseen palon taustat aukottomasti. Tulipalo tuhosi puolet Liipolan ostoskeskuksesta ja aiheutti noin viiden miljoonan markan vahingot. Toinen pää rakennusta on kunnostettu palon jäljiltä niin, että lähiö saa jälleen oman elintarvikeliikkeen ja apteekin ensi viikolla.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme