Mainos
Mainos

Lahdentien kolariautot ovat kiinnostaneet myös voroja

Lahdentien kolarisuman tutkinnanjohtaja, komisario Toni Uusikivi Helsingin poliisistakertoo, että poliisin tietoon on tullut muutamia tapauksia, joissa tienposkesta hinatusta autosta on varastettu jotain.

– Vantaan puolella, Heurekan parkkipaikalla on tietääkseni muutamassa autossa käyty, Uusikivi sanoo.

Vantaan poliisi, joka hoitaa Vantaan puolella sattuneiden kolareiden tutkintaa, kehotti hinausautoja toimittamaan vaurioituneet autot tiedekeskus Heurekan parkkipaikalle.

Uusikivi muistuttaa, että mikäli se on kuskin kunnon puolesta mahdollista, kolaroidusta autosta kannattaa ottaa mukaan kaikki arvo-omaisuus.

– Jos lompakko on hanskalokerossa, niin se ehdottomasti mukaan.

Ajoneuvon kiinteästä tavarasta etenkin autoradiot ovat sellaisia, jotka kiinnostavat pitkäkyntisiä, ja mitä uudempi auto, sitä enemmän varkaat saavat siitä irti.

– Kyllähän esimerkiksi autoissa uudet rengassarjat ovat hyvinkin arvokkaita ja menevät nopeasti pimeille markkinoille. Auton kun heittää pukeille, niin ei siinä kauaa mene, kun renkaat ovat irti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme