Mainos
Mainos

Lahdenväylällä vakava kolmen auton ketjukolari – kaksi autoa tulessa ja 11 loukkaantui

Lahdenväylällä on sattunut kolmen auton ketjukolari. Päivystävä palomestari Markku Holopainen kertoo, että ketjukolarissa loukkaantui lievästi 11 ihmistä. Loukkaantuneita ei viety sairaalaan, vaan heidän tilansa tarkastettiin ambulanssissa. Lahdenväylä on saatu avattua ketjukolarin jäljiltä. 

Holopaisen mukaan kaksi autoa oli tulessa palolaitoksen saapuessa paikalle. 

– Kahden auton liekit nousivat useiden metrien korkeuteen. Ketään ei tuolloin enää ollut autoissa sisällä, Holopainen kertoo. 

Päivystävän palomestarin mukaan on hyvin poikkeuksellista, että autot syttyvät peräänajossa palamaan. Palon syy aiotaan tutkia.

Ketjukolari sattui Porvoonlahden liittymän ja Kehä 1:n liittymän välillä. Kolari sattui puoli viiden tietämissä. Liikenne onnettomuuspaikalla ruuhkautui erittäin pahoin, osa autoilijoista oli jumissa jopa yli tunnin.

Poliisi kertoo tilanteesta lisää myöhemmin.

Poliisi kertoo Twitterissä, että Lahdenväylällä pohjoisen suuntaan myös toinen kolari, kahden auton peräänajo.

Liikenne on puuroutunut pahasti. Twitterissä julkaistun videon mukaan autot seisoivat Mäntsälässä asti.


​​​​​​​

Kohteessa ajoväylä oli sateen vuoksi hyvin pimeä. Kuljettajien tulisi malttaa hidastaa ajonopeuksia tarvittaessa ja pitää riittävä turvaetäisyys edellä kulkevaan ajoneuvoon.

Poliisi tutkii kolarin syytä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme