Mainos
Mainos

Lähes 400 odotti Kreetalla pääsyä Suomeen – Air Finland ymmärtää ihmisten ärtymyksen

Kaikkiaan 361 matkustajaa on odottanut eilisestä lähtien Kreetan Haniassa lentoa Suomeen. Osa matkalaisista on odottanut lennolle pääsyä yli vuorokauden, sillä lennon piti lähteä Suomeen alunperin jo eilisaamuna.

Air Finlandin omaan koneeseen tuli eilen aamulla tekninen vika, joten yhtiö vuokrasi kaksi muuta konetta korvaamaan lentoa.

- Ikävä kyllä toiseen näistä vuokratuista koneista tuli myös tekninen häiriö, jonka vuoksi osa asiakkaista ei päässyt vielä eilenkään Kreetalta Suomeen. Heidät lennätetään Suomeen tänä iltana, kertoo Air Finlandin myyntijohtaja Jukka Mustila.

MTV3 Uutisten tietojen mukaan osa lentoa odottaneista matkustajista oli hyvin ärtyneitä odotellessaan tuntikaupalla Suomen-lentoa Kreetan lentokentällä. Matkustajien joukossa on myös useita lapsiperheitä.

- Se on ymmärrettävää, kun asiakkaat joutuivat siellä hyvin pitkään eilen odottelemaan ennen kuin selvisi, kuinka järjestelyt lopulta menevät. Tämän jälkeen matkustajat kuljetettiin kentältä takaisin hotelleihin, pahoittelee Mustila.

Mustilan mukaan Kreetalta lähti tänään puolilta päivin ensimmäinen korvaava kone kohti Suomea. Toisen koneen on määrä lähteä iltapäivällä.

Ongelmat lentokalustossa vaikuttavat myös muihin Air Finlandin lentoihin. Aamun lento Rhodokselle on lykkääntynyt, eikä toistaiseksi ole tietoa, milloin kone pääsee matkaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme