Mainos
Mainos

Lähes tuhat reservinupseeria sai ylennyksen

Everstiksi on ylennetty Martti Kuivala, joka on evp-upseeri. Hän on viimeksi palvellut toimistopäällikkönä silloisessa Lounais-Suomen sotilasläänissä Turussa. Reserviin siirryttyään hän on toiminut vapaaehtoisen maanpuolustuksen Varsinais-Suomen koulutuspäällikkönä.

Lääkintäkommodoriksi on ylennetty professori Lauri Laitinen, joka on toiminut mm merivoimien ylilääkärinä ja sotilaslääketieteen laitoksen johtajana. Everstiluutnantiksi on ylennetty kymmenen evp-upseeria.

Majuriksi on ylennetty mm Fortumin hallituksen jäsen Jaakko Ihamuotila ja Suomen Espanjassa oleva suurlähettiläs Pekka Korvenheimo.

Kapteeniksi on ylennetty mm ministerit Kalevi Hemilä ja Sauli Niinistö, Kouvolan hovioikeuden presidentti Jussi Kivinen sekä ulkoasiainneuvos Kauko Jämsen. Kapteeniluutnantiksi ylennyksen ovat saaneet mm valtiosihteeri Jukka Valtasaari ja toimittaja Pentti Lumme.

Yliluutnantiksi on ylennetty mm kansanedustaja Risto E J Penttilä, pankkiiri Björn Wahlroos, Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Seppo Heinänen, toimituspäällikkö Timo Laukkio sekä YLE:n kehitystoiminnan päällikkö Juhani Wiio.

Luutnantiksi on ylennetty onnettomuustutkintakeskuksen johtaja Kari Lehtola, dosentti Seppo Hentilä, Keravan kaupunginjohtaja Rolf Paqvalin ja Kauniaisten kaupunginjohtaja Torsten Widen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme