Mainos
Mainos

Lahtelaisilla jäivät humalahulinat päälle - putka täyttyi päihtyneistä

Helteinen sää on ilmeisesti pidentänyt viikonlopun juhlintaa, sillä Lahden poliisia on pitänyt kiireisenä vielä tänään lukuisat humalaiset kansalaiset. Poliisista kerrotaan, että iltakahdeksaan mennessä säilöön oli otettu 17 vahvasti päihtynyttä.

Poliisin mukaan luku olisi noussut huomattavasti korkeammaksikin, mutta muutamia kuljetettiin olosuhteiden pakosta koteihinsa ja muutama pääsi sairasauton kyydissä lääkärin vastaanotolle pikku kaatumisvammojen takia. Helle ja alkoholi oli tälläkin kertaa huono yhdistelmä. Uimarannoiltakin häädettiin joitain päihtyneitä häiriköimästä.

Lahden Ankkurin alueella liikkui päivän aikana itsensäpaljastelija. Henkilöstä tuli useita ilmoituksia ja poliisi tapasikin tuntomerkkeihin sopivan hieman yli 50 vuotiaan päihtyneen miehen uimarannan pensaikossa piileskelemästä. Mies otettiin säilöön ja ja häntä epäillään sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme