Mainos
Mainos

Lähtikö Ylläksellä kadonnut hiihtäjä lainkaan ladulle?

Poliisi kaipaa havaintoja Ylläksellä viime viikon torstaina kadonneesta hiihtäjästä nyt myös Ylläksen ulkopuolelta.

Poliisi tarkastaa parhaillaan kadonneesta hiihtäjästä Marja-Leena Salmisesta tehtyjä havaintoja Äkäslömpolossa, mutta on kiinnostunut myös havainnoista, joita on mahdollisesti tehty muualla.

- Tarkastimme eilen toistamiseen ne paikat, jossa hiihtäjästä on tehty havaintoja. Niistä paikoista ei kuitenkaan löydy hänestä jälkeäkään. Hanki latujen ulkopuolella on niin upottavaa, ettei laduilta voi poiketa jättämättä jälkiä. Hangessa ei myöskään jaksa rämpiä pitkälle. On outoa, että hän on kadonnut jälkiä jättämättä, sanoo komisario Veijo Anunti Peräpohjolan poliisista.

Poliisi pitääkin nyt mahdollisena, että Salminen ei olisikaan maastossa.

- Pääolettamus on, että hän on lähtenyt mökistä aamiaisen nautittuaan suksien kanssa tarkoituksenaan mennä hiihtämään. Mutta onko hän mennyt ladulle, siitä meillä ei ole varmaa tietoa.

Poliisi pyytää edelleen ihmisiä ilmoittamaan kaikki havaintonsa 65-vuotiaasta Salmisesta Peräpohjolan poliisille numeroon 0400-292 080.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme