Mainos
Mainos

Laitinen: Kunnalliset palvelut jakavat SDP:tä ja Kokoomusta

SDP:n puoluesihteerin Kari Laitisen mielestä sosiaalidemokraattien ja kokoomuksen kunnallispoliittisissa linjauksissa on vaikeasti yhteensovitettava ristiriita. Hänen mukaansa SDP pitää tärkeimpänä kunnallisen palveluvarustuksen turvaamista sekä sen korjaamista lamavuosien jäljiltä.

-Kokoomus näyttää pitävän ensisijaisena kunnallisveron alentamista - vaikka sitten palvelujen kustannuksella, hän pohti eilen Lohjan sos.dem. kunnallisjärjestön laivaseminaarissa.

Laitisen mielestä yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ei toteudu vain tulonsiirtojen kautta. Niiden ohella tarvitaan myös kaikkien saatavilla olevia ja laadukkaita kunnallisia palveluja. Hän opasti kokoomusta siitä, että palvelujen turvaaminen ei ole kuntien ja kaupunkien asukkaita jakava kysymys.

Hän muistutti, että kunnallisia palveluja tarvitsevat ja niitä arvostavat kaikkien tulotasojen ihmiset, erityisesti lapsiperheet.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme