Mainos
Mainos

Lakkiaisia vietetään aurinkoisessa säässä

Lakkiaisia päästään viettämään viikonloppuna aurinkoisessa ja kesäisessä säässä. Muutenkin viikko sujuu keskiviikkoa lukuunottamatta aurinkoisissa merkeissä.

Huomenna etelässä on poutaa ja aurinkoista. Maan keski- ja pohjoisosassa sää vaihtelee selkeästä lähes pilviseen ja paikallisia sadekuuroja tulee. Päivän ylin lämpötila on maan etelä- ja keskiosassa noin 20 ja pohjoisessa 15 astetta.

Keskiviikkona tuuli voimistuu ja lounaasta saapuu Suomeen hyvin lämmintä ilmaa sekä runsaita sateita. Maan etelä- ja keskiosassa ukkostaa. Päivälämpötila on etelän 15-20 asteesta pohjoisen 10-15 asteeseen.

Torstaina sää on jo poutaista ja aurinkoista suuressa osassa maata. Pohjois-Lapissa sää on sateista, ja paikoin sataa jopa räntää voimakkaan pohjoistuulen myötä. Päivälämpötila on etelässä noin 20, Oulun läänissä 15 ja Lapissa eteläosan 15 asteesta koillisosan noin 2 asteeseen.

Viikon loppupuolella korkeapaine tuo Suomeen poutaista ja aurinkoista säätä, ilma lämpenee Pohjois-Lappia myöten.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme