Mainos
Mainos

Lakkoilevien lääkäreiden määrä lisääntyy

Lakkoilevien lääkärien määrä lisääntyy huomattavasti tänään alkavalla toisella lakkoviikolla. Lakkovuoroon vaihtuvat suuret erikoisalat kuten kirurgia ja sisätaudit. Muita lakkoilevia erikoisaloja ovat neurokirurgia, neurologia ja keuhkosairaudet.

Lakkopaikkakunnat pysyvät tällä viikolla entisellään. Kaikkiaan lakossa on noin 1400 kuntasektorin lääkäriä. Viime viikolla lakossa oli noin 900 lääkäriä.

Lakko koskee suurinta osaa helsinkiläissairaaloita sekä Kuopion, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistollisia keskussairaaloita. Lakossa ovat myös Turun kaupunginsairaala sekä Jorvin sairaala Espoossa ja Peijaksen sairaala Vantaalla. Perusterveydenhuollosta lakossa ovat Helsingin, Kuopion, Oulun, Tampereen ja Turun terveyskeskukset. Välttämätöntä ja kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan myös lakkokohteissa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot