Mainos
Mainos

Lammas koki kauhunhetkiä juhannusyössä – pujopartainen mies varasti pihasta ja kaasutti pakoon mopolla

Juhannuksen todennäköisesti omituisin varkaus tapahtui Lopella perjantain ja lauantain vastaisena yönä, kun mopomies varasti pahaa-aavistamattoman lampaan. 

Kilvettömällä crossimopolla päristellyt mies oli napannut lampaan matkaansa ja lähtenyt kaasuttamaan pakoon. Määkijäpololla oli kuitenkin onnea, sillä mies kaatui hetkeä myöhemmin toisen talon pihaan, ja lammas pääsi pötkimään pakoon.

Hämeen poliisi vahvistaa myöhäiseltä aprillipilalta kuulostavan tarinan.

– Ilmoitus on tullut epäillystä rattijuopumuksesta. Mies mopolla lammas sylissä – kännissä. Hän oli kaatunut ilmoittajan talon kohdalla ja lähtenyt pakoon Rengon suuntaan, poliisista kerrotaan nimettömänä.

Henkisesti takuulla kovia kokenut lammas jäi pihaan. Asiasta ensimmäisenä kertoneen Yle Hämeen mukaan fyysisesti se voi kuitenkin hyvin ja odottaa pääsyä takaisin kotiinsa. 

Ei ole tarkkaa tietoa siitä, mistä lammas on varastettu, mutta todennäköisesti se on anastatettu lähistöltä. Tekijää ei ole vielä tavoitettu.

Hän on tuntomerkeiltään kalju ja pujopartainen mies.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme