Mainos
Mainos

"Lämmin Egyptin-matka jäi haaveeksi - nyt golflomalle Espanjaan"

Egyptinlomaa odotelleen Leena Sairon matkakohde vaihtui viime hetkellä levottomuuksien takia. Golfporukan kanssa matkalle lähdössä olleelle Sairolle ilmoitettiin eilen, että huomisaamun lento suuntautuukin Egyptin Hurghadan sijasta Manner-Espanjaan.

– Saimme valita, otammeko rahat matkasta takaisin vai vaihdammeko matkan johonkin toiseen kohteeseen joko samalle ajankohdalle tai sitten myöhemmäksi, Sairo kertoo.

Golfareita oli lähdössä Egyptiin 15, mutta eilisen ilmoituksen jälkeen ryhmä kutistui. Espanjaan lähtee nyt vain neljä pelaajaa. Saijon mukaan matkalaiset olivat harmissaan, kun odotettu matka peruuntui:

– Nyt meitä lähtee pieni iskuryhmä. Olemme kuitenkin odottaneet matkaa, joten halusimme lähteä johonkin. Vapaapäivätkin on jo hoidettu valmiiksi, joten tämä ajankohta kävi meille parhaiten. Suurin osa porukasta ei halunnut lähteä korvaavalle matkalle, koska olivat odottaneet pääsevänsä lämpimään maahan.

Sairon mukaan Espanjan 16 asteen lämpö riittää hänelle kuitenkin hyvin golfaamiseen. Hän kiittelee matkanjärjestäjää, jonka kanssa on ollut helppo asioida.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme