Mainos
Mainos

Lankian kiristyksen aihe avioton lapsi?

Keskustan puoluesihteerin Eero Lankian kiristysjuttu on saanut uuden käänteen, kun sanomalehti Suomenmaan yleisönosastopalstalla yksinhuoltajaäiti kertoo avoimella kirjeellä keskustaväelle olevansa Lankian aviottoman lapsen äiti.

Lankia itse kertoi Suomenmaassa viime torstaina joutuneensa kiristyksen kohteeksi varsin henkilökohtaisen asian vuoksi. Kiristäjän tarkoituksena on Lankian mukaan ollut savustaa hänet keskustan puoluesihteerin tehtävistä.

Yleisönosastokirjoituksessaan yksinhuoltajaäiti kertoo helpottavansa niin median kuin muidenkin asiasta kiinnostuneiden uteliaisuutta ja kertovansa tarinan "salaisuuden" takaa - Lankian luvalla.

Lankia on kertonut jo aiemmin julkisuudessa kiristäjän hankkineen tietonsa rikollisin keinoin sähköpostiin murtautumalla. Yleisönosastokirjoittaja vahvistaa tiedon ja pahoittelee tapahtunutta. Hän toivoo kuitenkin, että asian nyt tultua julkisuuteen vältyttäisiin pidemmiltä spekulaatioilta. Keskustalta saatujen tietojen mukaan kirjoituksen laatinut nainen on ollut puolueen aktiivijäsen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme