Mainos
Mainos

Lännen Media: Kaikkosen osakkeet nousevat pääministeripörssissä

Antti Kaikkonen on niin keskustalaisten kuin muidenkin suomalaisten mielestä Juha Sipilän kovin haastaja puolueensa johtoon, kertoo Lännen Median kysely.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen on noussut Juha Sipilän ykköshaastajaksi, kun keskustan puheenjohtajuus on ensi kesänä katkolla.

Lännen Median Taloustutkimuksella teettämän mielipidemittauksen perusteella 22 prosenttia suomalaisista pitää Sipilää yhä parhaana vaihtoehtona keskustan johtoon, mutta 14 prosenttia näkisi tällä pääministeripaikalla mieluummin Kaikkosen.

Keskustalaisten vastaajien piirissä Kaikkosen kannatus on suunnilleen yhtä suuri, eli 15 prosenttia, mutta Sipilälle jatkokautta toivoo 48 prosenttia.

Mielipidemittauksen mukaan suomalaisten tyytyväisyys Sipilän hallitukseen on noussut hiukan verrattuna tammikuuhun, kun asiaa mitattiin edellisen kerran. Enemmistö vastaajista on silti yhä tyytymättömiä hallitukseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme