Mainos
Mainos

Lännen Media: Perussuomalaiset piirijohtajat eivät halua Kreikasta hallituskriisiä

Valtaosa perussuomalaisten piirijohtajista katsoo, että uuden tukipaketin antaminen Kreikalle on pienempi paha kuin puolueen ero hallituksesta. Asiaa selvitti Lännen Media.

Perussuomalaisten piirien puheenjohtajat vastustavat Kreikan uutta tukipakettia. Suurin osa heistä on kuitenkin sitä mieltä, että Kreikan takia ei Suomeen tarvitse järjestää hallituskriisiä.

– Käytännössä tilanne on se, että Kreikkaa tuetaan riippumatta siitä, onko perussuomalaiset hallituksessa vai ei. Jos emme olisi mukana, muut puolueet sortuisivat vieläkin löysempään linjaan, arvioi Helsingin piirin puheenjohtaja Nuutti Hyttinen Lännen Medialle.

Perussuomalaisten 16 piirijohtajasta kolme on sitä mieltä, että puolueen paikka ei ole enää hallituksessa, mikäli Kreikalle annetaan kolmas tulipaketti.

Euromaiden johtajat pääsivät eilen sopuun ehdoista, jotka Kreikan täytyy täyttää, jotta uuden lainaohjelman neuvottelut aloitetaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme