Mainos
Mainos

Lännen Media: Puoluesihteeri myöntää: Keskustalaiset huolestuneita kokoomuksen gallupsuosiosta

Kokoomus jyrää gallupeissa, ja pääministeripuolue keskusta on jäämässä jälkeen. Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska kertoo, että keskustalaiset ovat huolissaan puolueen alkiolaisten arvojen jäämisestä kokoomuslaisen talousretoriikan varjoon. Asiasta kertoo Lännen Media. 

Ovaska kuvailee itseään kentän ääneksi ministeriryhmän ja puoluejohdon kokouksissa. Hän kiertää ympäri maakuntia 110 000 jäsenen puolueen toimintakulttuuria uudistamassa ja saa valtavan määrän palautetta.

– Keskustalaisille talous on kuitenkin vain väline siihen, että pystymme järjestämään ihmisille palveluita koko maassa, Ovaska painottaa.

Keskustalaiset ovat hermostuneet Helsingin kokoomuslaisen pormestarin Jan Vapaavuoren maakuntauudistusta kritisoivista puheenvuoroista.

- On voimia, jotka yrittävät herättää vastakkainasettelua sillä, että kaupungit ja maaseutu olisivat vastakkain. Meillä on voimakkaasti kavahdettu Jan Vapaavuoren ulostuloja, Ovaska toteaa.

Vapaavuoren perustama C21-kaupunkiverkosto koetaan keskustassa alueiden välisiä ristiriitoja kärjistäväksi.​​​​​​​

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme