Mainos
Mainos

Länsi-Suomi: Puolustusvoimat ohjeistaa välttämään sotilaspuvussa yksin pimeässä liikkumista

Puolustusvoimain pääesikunta on tällä viikolla antanut ohjeistuksen, jonka mukaan sotilaspuvussa liikkumista yksin pimeän aikaan tulee välttää. Asiasta uutisoi Länsi-Suomi.

Porin prikaatin esikuntapäällikkö, everstiluutnantti Mika Holma vahvistaa, että pääesikunnan ohjeistus on annettu, mutta ei kommentoi ohjeistuksen syytä. Holman mukaan kyse on yleisestä ohjeesta.

– Varusmiehiä on suositeltu välttämään yksin pimeässä liikkumista sotilasasussa, eli käytännössä loma-asussa. Samalla on suositeltu käyttämään yhteisiä lomakuljetuksia, Holma kertoo.

Lännen Media uutisoi tiistaina, että neljän viikon takaisen Turun puukotusiskun tekijän alun perin suunnittelema kohde olisi ollut sotilaallinen. Suomen Kuvalehti puolestaan ounasteli keskiviikkona, että Puolustusvoimissa on käyty keskustelua lomapukuja koskevan ohjesäännön muuttamisesta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme