Mainos
Mainos

Länsimetro, tuo loputon nettivitsien lähde: "Lännen nopein, pisin tunnelilasku, kuoppa, tuo suomalainen innovaatio"

Maanantaina kerrottiin, että Länsimetro-hankkeesta on tulossa Espoon ja Helsingin kaupungeille jälleen suuri lisälasku. Samalla Länsimetro Oy tiedotti, että yhtiön toimitusjohtaja on irtisanottu ja hänen jatkajakseen on valittu VR Trackin entinen toimitusjohtaja Ville Saksi.

Sosiaalisessa mediassa uutisia on kommentoitu pitkälti kriittiseen sävyyn. Esimerkiksi hankkeen paisunut hintalappu on kuumentanut tunteita muun muassa mikroblogipalvelu Twitterissä: 

"Lännen nopein"

Kustannusten lisäksi sosiaalisessa mediassa on ruodittu runsaasti metrohankkeen viivästymistä.

Länsimetron avajaispäivää kaavailtiin alun perin vuodelle 2014, mutta päivämäärä on siirtynyt sen jälkeen lukuisia kertoja. Tällä hetkellä ei tiedetä, milloin metrolinjan liikennöinti on määrä aloittaa. 


Tampereen menestyksekäs tunnelihanke innoitti irvailijoita

Vastikään uutisoitiin Tampereelle rakennetusta Rantaväylän maantietunnelista, joka valmistui puoli vuotta suunniteltua nopeammin ja lisäksi ennakoitua edullisemmin.

Vaikka Tampereen tunnelihanke ei liity Länsimetroon mitenkään, on se toiminut esimerkkinä onnistuneesta suurhankkeesta ja otettu vertailukohdaksi Länsimetrolle niin perinteisessä kuin sosiaalisessakin mediassa. No, ruuhkautui se Rantatunnelikin ensi-illassaan...


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme