Mainos
Mainos

Länsiväylä: Poika jätettiin yöllä varikolle kylmään bussiin – perään yli tonnin lasku

Bussiin nukahtanut nuorukainen oli jätetty yöksi bussiin varikolla Espoossa. 16-vuotias poika oli päässyt tyhjästä bussista ulos vasta potkimalla ja hakkaamalla sivuikkunan rikki, kertoo Länsiväylä.

Tapaus sattui perjantaina 1. maaliskuuta Mankkaalla.

Pojan äidin mukaan tapaukseen ei liity alkoholi.

– Takana oli pitkä koulupäivä ja urheiluharjoitukset ja hän nukkui bussissa. Hän nukkuu bussissa aina, äiti kertoo Länsiväylässä

Poika oli nukahtanut nojalleen ikkunaan ja herännyt varikolla yksin kylmässä bussissa. Pojan matkapuhelin ei ollut toiminut, jonka vuoksi hän yritti ulos ikkunan kautta.

Selviydyttyään ulos poika oli pysättänyt varikolle ajaneen bussin.

Äidin mukaan poikaa uhattiin poliisilla ja häneltä otettiin henkilötiedot. Toissapäivänä poika sai 1 118,10 euron laskun bussiyhtiön omaisuuden turmelemisesta.

Äiti on raivossaan tapauksesta ja kertoo Länsiväylässä, ettei aio maksaa laskua. Hän syyttää bussiyhtiötä heitteillejätöstä.

Bussiyhtiön mukaan varikolla liikkuu aina ihmisiä ja pojan olisi pitänyt yrittää kiinnittää näiden huomio ikkunan rikkomisen sijaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme