Mainos
Mainos

Lapin Kansa: Enontekiöläisille ilmaisia lentoja Helsinkiin

Enontekiöläisille on tulossa ilmaisia reittilentoja Enontekiöltä Helsinkiin. Asiasta kertoo Lapin Kansa verkkosivuillaan. Lehden mukaan kunnanjohtaja Pentti Keskitalo aikoo esittää kunnanhallitukselle maanantaina, että enontekiöläisille tarjottaisiin ilmaisia lentomatkoja Enontekiö-Helsinki-Enontekiö-reitillä, jos lennoilla on tilaa.

Järjestely olisi voimassa kevätkauden 2010, ja se koskisi kaikkia enontekiöläisiä yksityishenkilöitä ja heidän yksityisluontoisia matkojaan.

Ilmaisia lentoja tarjoamalla kunta voi käyttää lentoliikenteen tappiotakuumaksun kuntalaisten hyväksi. Kunta on sopinut maksavansa tappiomaksua Finncomm Airlinesille koneiden jäädessä tyhjilleen lentoreitin säilyttämiseksi.

- Tällä tavalla enontekiöläiset pääsisivät halutessaan käyttämään pääkaupunkiseudun runsasta kulttuuri- ynnä muuta tarjontaa, sanoo Keskitalo Lapin Kansan haastattelussa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme