Mainos
Mainos

Lapin Kansa: Tamperelaisnainen sai postikortin 41 vuoden takaa – Pariisista lähetetty kortti mysteeri Postillekin

Marjo Airisniemi sai postilaatikkoonsa kortin 41 vuoden takaa, kertoo Lapin Kansa.

Lapin Kansan mukaan Tampereen Teiskontiellä asuva Airisniemi sai kotiinsa kortin, jonka postileimaan ja merkkiin on kirjattu vuosi 1976.

– Havahduin siihen, ettei ole ihan tätä päivää tämä lähetys, Airisniemi kertoo lehdelle.

Kortti on lähetetty Pariisista ja siihen on kirjoitettu tervehdys: ”Paljon terveisiä Pariisista! Terveisin Marja-Leena.”

Lapin kansa kertoo, että vastaanottajaksi on merkitty mystinen ”Monsieur Heikki.” Airisniemi ei tiedä, kuka Heikki voisi olla.

– Asumme itse kortin osoitteessa vuokralla, eikä vuokranantajamme ole kortin saaja. Olisi kiva toimittaa kortti omistajalleen tai jälkeläisille ja kuulla, onko sitä kaipailtu.

Posti on yrittänyt selvittää, miksi Pariisista Tampereelle lähetetty postikortti löysi oikeaan osoitteeseen vasta 41 vuotta myöhemmin.

Postin Anne Huhtalan mukaan ei ole todennäköistä, että kortti olisi hukkunut Postiin. Huhtala pitää todennäköisempänä sitä, että kortti on postitettu uudelleen jonkun yksityishenkilön jäämistöstä.

– Kortin vaiheet ovat meillekin arvoitus, tämä on vähän sellainen salapoliisimysteeri, Huhtala sanoo Lapin Kansan haastattelussa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme