Mainos
Mainos

Lapinlahden kurssihotellin palo hallinnassa

Tamperelaisessa asuntolatyyppisessä talossa syttyi illalla uhkaava kellaripalo, jota sammuttamaan lähti kaikkiaan kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.

Ilmeisesti saunasta alkanut palo kuumensi rakennuksen kellariosaa vielä illalla pari tuntia sen syttymisestä. Hieman ennen iltayhdeksää syttyneessä palossa ei kukaan loukkaantunut, mutta palokaasujen leviäminen rakennuksen hormeihin pakotti asujat evakkoon.

Savunsukeltaja matkalla tarkastamaan tilanne Lapinkaaren hotellipalossa

Hälytys Lapinkaari 1:ssä syttyneestä palosta tuli Tampereen aluehälytyskeskukseen kelo 20.50. Palokunnan saapuessa paikalle olivat asuntolahotellin asukkaat jo poistuneet huoneistaan. Savusukeltajat tarkastivat kaikki rakennukset asunnot, eikä niistä löydetty ketään. -Sammutustöissä oli se ongelma, että ilmastointilaitteiden kautta savua levisi muualle rakennukseen ja kellari oli koko ajan polttavan kuuma. Savusukeltajat olivat vähällä polttaa siellä itsensä. Samaan aikaan löi sähkö joistain sähkölaitteesta sammuttajien käsille, kertoi sammutustöitä johtava palomestari Petri Vuorio. Palo oli tuossa vaiheessa, illalla kello 22.30, rajoittunut pelkästään rakennuksen kellarikerrokseen. Muualla ei palanut.

Paloauto kiiruhtaa palopaikalle

Talo oli käyty moneen kertaa läpi, eikä sen sisältä löytynyt yhtään ihmistä. Suurin osa huoneista oli palon syttyessä vielä tyhjillään. Sammutustöitä jatketaan aamun saakka.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme