Mainos
Mainos

Lappeenrannasta koulutusyhteistyötä Venäjän kanssa

Lappeenrannan teknillisen korkeakoulun ja St. Petersburg State Universityn välillä toteutettavan yhteistyön tavoitteena on kouluttaa kulttuurierot tuntevia kaupan alan ammattilaisia.

Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LTY) aloittaa Venäjän johtavan kauppakorkeakoulun kanssa yhteisen maisteriohjelman, jolla on vahvat sidokset yrityselämään. Tavoitteena on kouluttaa kulttuurien erot tuntevia liike-elämän asiantuntijoita esimerkiksi Suomen ja Venäjän välisen kaupan palvelukseen.

Ensi syksynä alkavaan kaksivuotiseen englanninkieliseen maisteriohjelmaan valitaan 20 opiskelijaa. LTY:n opiskelijat suorittavat työharjoittelunsa venäläisissä tai Venäjällä toimivissa suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Vastaavasti venäläisopiskelijat toimivat suomalaisyrityksissä.

Hankkeeseen osallistuva St. Petersburg State University, Graduate School of Management (SOM) on Venäjän johtava kauppakorkeakoulu, jolla on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto.

Maisteriohjelma johtaa kaksoistutkintoon. Opiskelijat saavat valmistuttuaan kauppatieteiden maisterin tutkintotodistuksen molemmista yliopistoista. Kaksoistutkintoon johtava maisterikoulutus on Suomessa ja Euroopassakin vielä varsin harvinaista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme