Mainos
Mainos

Lappiin rakenteilla igluhotelliketju

Lapissa voit pian yöpyä jäisessä ja lumisessa iglussa.

Lappiin on rakenteilla maailman ensimmäinen igluhotelliketju. Lappilainen matkailualan yritys Lapland hotels rakentaa igluja kaikkiaan kuudelle paikkakunnalle: Rovaniemelle, Leville, Ylläkselle, Saariselälle, Olokselle ja Pallakselle.

Lumesta ja jäästä rakennettavat majoitustilat tulevat hotellien läheisyyteen, joten suihkut ja muut palvelut löytyvät läheltä. Jokaisen hotellin läheisyyteen rakennetaan aluksi neljä iglua, mutta jos suosio on otollinen, ensi vuonna niiden määrää lisätään.

Laplands hotelsin johtaja Ari Vuorentausta kertoo, että igluissa on lokoisat oltavat kelillä kuin kelillä. Jää ja lumi eristävät hyvin ääntä ja lämpöä ,ja yöt kuluvat porontaljoilla ja makuupusseissa. Yhdessä iglussa mahtuu majailemaan neljä henkilöä.

Vuorentaustan mukaan iglumajoitus on kiinnostanut erityisesti ulkomaalaisia vieraita. Iglut kun edustavat heille Lapin talven arktista eksotiikka.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme