Mainos
Mainos

Lapsille sopivien ohjelmien tarkastuksia vähennetään

Hallitus esittää, että tiettyjen kuvaohjelmien ennakkotarkastuksesta luovutaan.

Esitys koskee televisiossa esitettyjä ja esitettäviä ohjelmia, jotka asetetaan yleisön saataville internetin kautta ns. tilausohjelmapalveluina tai levitetään yleisölle tallenteilla.

Kyseessä ovat vain sellaiset ohjelmat, joita ei pidetä lapsille haitallisina eli jotka on lähetetty tai lähetetään televisiossa ennen iltayhdeksää.

Esitys liittyy käynnissä olevaan kuvaohjelmalain kokonaisuudistukseen. Hallitus päätti asiaa koskevan lakiesityksen sisällöstä torstaina 26. helmikuuta. Tasavallan presidentin on tarkoitus antaa esitys eduskunnalle perjantaina. Lain on tarkoitus tulla voimaan heinäkuun alussa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot