Mainos
Mainos

Lasten Päivän Säätiö selvittää Linnanmäen työohjeistukset

Lasten Päivän Säätiön hallituksen puheenjohtajan Pentti Kivisen mukaan Linnanmäen joidenkin kausityöntekijöiden esittämässä kritiikissä on kyse yksittäistapauksista. Ylen A-studiossa arvosteltiin eilen muun muassa kausityöläisten palkkausta sekä tiukkoja käyttäytymissääntöjä.

– Olen tällä hetkellä Tanskassa, enkä ole nähnyt ohjelmaa. En muutenkaan tiedä tilanteesta muuta, kuin että ilmeisesti kyse on yksittäisiä tilanteista, joissa Linnanmäen on koettu toimineen joko kohtuuttomasti tai väärin, Kivinen sanoo.

Nämä yksittäistilanteet täytyy hänen mukaansa selvittää. Sinänsä työntekijöille annettu perusohjeistus sekä palkkaehdot ovat Kivisen mukaan kunnossa.

– Palkoissa noudatetaan alan työehtosopimuksia. Totta kai selvitämme, ovatko nämä ohjeistukset oikeasti oikeita, mutta yksityiskohdat jäävät operatiivisen johdon asiaksi, eli miten niitä valvotaan ja miten niihin reagoidaan, Kivinen sanoo.

(MTV3 – STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot