Mainos
Mainos

Lastenkirjallisuus myötätuulessa

Lasten kirjojen markkinat pursuavat tarjontaa. Harry Potterin imussa on myös alan kirjallisuuden arvo noussut. Lasten kirjoista puhutaan yhä enemmän ja niistä tehdään elokuvia ja näytelmiä. Nyt lapset saivat oman kulttuurilehti Visnkin, jossa sanataidekoulun nuoret kriitikot arvostelevat uusia teoksia.

Juuri ilmestyneen uuden lasten oman kirjallisuuslehti Vinskin kriitikot hiovat kyniään sanataidekoulussa, jonne he kiiruhtavat koulun jälkeen. Kirjoittaminen on harrastus ja intohimo heille kuten musiikki tai jääkiekko jollekin toiselle.

Lasten kirjallisuus onkin paisunut niin laajaksi, että oma lehti auttaa saamaan tietoa kirjoja pursuavista markkinoista. Tietokonepelit kun eivät vieneet lasten lukuhaluja.

- Sellaisistakin pojista, jotka pelaavat tietokonepelejä ja jalkapalloa eivätkä välitä kirjoista, voi tulla vielä ahkeria lukijoita, arvioi toimituspäällikkö Terttu Toiviainen Kustannus Osakeyhtiö Tammesta.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 11.04.2003)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme