Mainos
Mainos

Lastenrattaat roihusivat rappukäytävässä – poliisi kaipaa havaintoja

Poliisi etsii Kokkolassa kerrostalon rapussa viime yönä tulipalon sytyttänyttä henkilöä. Oravankadulla Koivuhaan kaupunginosassa sijaitsevan kerrostalon rappukäytävän pohjakerroksessa roihusivat aamuyöllä palamaan sytytetyt lastenrattaat. Rappuun ehti syntyä palon seurauksena runsaasti savua.

Palo havaittiin yhden jälkeen yöllä, kun tapahtumapaikan ohi sattumalta kulkeneet mies ja nainen huomasivat rappukäytävässä täydessä tulessa olevat lastenrattaat. Mies sai vedettyä palavat rattaat ulos rappukäytävästä.

Poliisi pyytää tapahtumasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Kokkolan pääpoliisiaseman puhelinnumeroon 071 8747 744 tai soittamaan vihjeet vihjepuhelinnumeroon 06-8225 454.

Poliisi kaipaa tietoja myös tapahtumapaikan läheisyydessä liikkuneesta humaltuneesta miehestä. Noin 30–40-vuotias mies on vaaleaihoinen ja noin 175–180 cm pitkä. Erityisenä tuntomerkkinä ovat miehen hakatun näköiset ja turvoksissa olevat kasvot. Mies oli pukeutunut farkkuihin ja tummaan takkiin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme