Mainos
Mainos

Lastensuojelujärjestö osallistuu seksimessuille

Lastensuojelujärjestö Pelastakaa Lapset ry osallistuu viikonloppuna Helsingissä pidettäville Sexhibition-messuille.

Järjestö haluaa muistuttaa messukävijöitä siitä, ettei "lapsipornoa" ole olemassakaan, vaan kyse on aina vakavasta rikoksesta eli lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Pelastakaa lapset ry muistuttaa kannanotossaan myös, että lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä esittävän kuva-aineiston tuottaminen, kuluttaminen ja levittäminen loukkaavat lapsen oikeuksia ja aiheuttavat suurta inhimillistä kärsimystä. Järjestö haluaa korostaa sellaisten lasten avun tarvetta, jotka joutuvat seksuaalisen hyväksikäytön tai sen kuvaamisen kohteeksi.

Pelastakaa Lapset ry:n Nettivihje on vastaanottanut vuodesta 2002 alkaen yli 40 000 vihjettä, joista noin 40 prosenttia on johtanut jatkotoimiin. Nettivihjeellä kansalaiset voivat auttaa viranomaisia jäljittämään internetin laitonta kuva-aineistoa. Järjestö välittää tiedon kaikesta lasten seksuaalista hyväksikäyttöä esittävästä laittomasta materiaalista Suomessa Keskusrikospoliisille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot