Mainos
Mainos

Lauantain kahakka saattaa lopettaa K-kauppiaiden juhlat

Lauantaina Helsingin Messukeskuksessa sattunut K-kauppiaiden suurtapahtuman kahakointi saattaa lopettaa juhlan nykymuodossaan. K-kauppiasliiton toimitusjohtajan Matti Mettälän mukaan asiasta päätetään sen jälkeen, kun liitto on käynyt tapahtumaa läpi poliisin ja Messukeskuksen järjestyksestä vastanneiden kanssa.

-Tapaamisen jälkeen päätetään, onko nyt tapahtuneella vaikutusta tulevien tapahtumien järjestämiseen. Joka tapauksessa vastaavaa ei saa tulevaisuudessa tapahtua uudestaan, Mettälä sanoo.

Poliisi keskeytti myöhään lauantaina K-kauppiasliiton K-team-päivät tappeluiden vuoksi. Noin 4000 ihmisen tapahtumassa oli sattunut järjestyshäiriöitä, järjestyksenvalvojien vastustamisia sekä pahoinpitelyjä. Juhlat keskeytettiin, koska poliisin mukaan paikalla olleiden turvallisuutta ei voitu enää taata.

Mettälän mukaan järjestelyt eivät tänä vuonna poikenneet edellisistä vuosista. K-team-päiviin osallistui K-kauppojen ja Keskon henkilökuntaa ja K-ryhmän yhteistyökumppaneita.

Lauantain kahakan jäljiltä poliisilla oli tutkittavana yksi järjestysmiehen vastustaminen.

(MTV3-STT)

Lue lisää:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme