Mainos
Mainos

Laukaan asuntomessut alkavat huomenna

Huomenna alkavilla Laukaan asuntomessuilla painotetaan luonnon läheisyyttä.

Huomenna avattaville Laukaan asuntomessuille odotetaan 200 000 kävijää. Messujen teemana on suomalainen koti järvimaisemassa.

Laukaan messualue on entinen pappilan pelto Laukaan kirkonkylässä. Uusi pientaloalue on rakennettu keskelle kylää, järven rannalle. Messualue on noin 11 hehtaarin kokoinen, josta alle puolet on tonttimaata. Tarkoituksena on ollut rakentaa riittävän väljästi, luontoa ja ympäristöä kunnioittaen.

Messualueella on asuttu jo 5 000 vuotta. Järven vastarannalla ovat kuuluisat Saraakallion kivikautiset kalliomaalaukset.

Kolmannes alueen 31 messutalosta on tehty harkoista. Joukossa on myös kaksi kaupunkihirsitaloa. Kahdeksassa talossa on erillinen rantasauna. Monissa asunnoissa takka ja kaide toimivat tilanjakajina.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 10.07.2003)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot