Mainos
Mainos

Lehdet: Valtioneuvoston viestintäjohtaja eroaa tehtävästään

Valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila eroaa tehtävästään marraskuun alusta alkaen. Asiasta kertoivat muun muassa Ilkka, Kaleva, Pohjalainen ja Turun Sanomat. 

Mantila on toiminut viestintäjohtajana marraskuusta 2014 lähtien. Virka on viisivuotinen, ja Mantilan oli määrä jatkaa tehtävässä lokakuun 2019 loppuun.

Ennen viestintäjohtajan tehtävää Mantila toimi muun muassa Kalevan ja Pohjalaisen päätoimittajana. Hän aloitti Pohjalaisen päätoimittajana vuonna 2002 ja siirtyi vuonna 2009 Kalevan päätoimittajaksi.

Mantila on toiminut myös Soulin ja Madridin lähetystöissä lähetystösihteerinä. Mantila on työskennellyt myös toimittajana Ilkassa ja Turun Sanomissa.

Valtioneuvoston viestintäjohtajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa hallituksen viestintää sekä koordinoida ja kehittää ministeriöiden ulkoista viestintää.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme