Mainos
Mainos

Lehti: Jaskarille vain yksi syyte

Harri Jaskari vapautuu paritus- ja pahoinpitelyepäilyistä ja saa lehtitiedon mukaan syytteen vain laittomasta uhkauksesta.

Kokoomuksen entinen puoluesihteeri Harri Jaskari saa Aamulehden tietojen mukaan syytteen laittomasta uhkauksesta. Lehden mukaan Helsingin kihlakunnansyyttäjä Jouni Peräinen julkistaa tänään päätöksensä. Hän luopuu muista syytteistä.

Poliisi on epäillyt Jaskaria entisen naisystävänsä parituksesta, kaikkiaan neljästä laittomasta uhkauksesta ja kolmesta pahoinpitelystä. Jutun esitutkinta-aineisto on ollut Helsingin kihlakunnansyyttäjällä syyteharkinnassa.

Jaskari itse uskoo, että syyte laittomasta uhkauksestakin osoittautuu aiheettomaksi. Hän kertoo aloittavansa kansanedustajan paikkaa tavoittelevan vaalikampanjan vuodenvaihteen jälkeen.

Jaskari on koko ajan kiistänyt syyllisyytensä rikoksiin. Hän erosi kokoomuksen puoluesihteerin tehtävästä lokakuussa. Marraskuun loppupuolella kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen ilmoitti, ettei Jaskari palaa puoluesihteeriksi, vaikkei syytteitä rikoksista nostettaisikaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme