Mainos
Mainos

Lehti: Kiviniemi huolissaan uusista kriisimaista

Keskustan puheenjohtaja Mari Kiviniemi uskoo, että Eurooppa on uuden uhkaavan kriisin edessä. Kiviniemi yhtyy pääministeri Jyrki Kataisen huoleen siitä, että Espanjaa ja Italiaa ei voida auttaa tukipaketein. Kiviniemi sanoo Keskipohjanmaa-lehdessä, että viitteitä Espanjan ja Italian huolestuttavasta tilanteesta antavat muun muassa maiden korkojen nousu uuteen ennätykseen.

Hän ei usko, että Euroopan rahkeet riittävät enää Espanjan ja Italian pelastamiseen.

Kiviniemi sanoo, että Yhdysvaltain talouden heikot näkymät heijastuvat väistämättä myös Eurooppaan. Hän myös muistuttaa, että myös jo tuettujen pienten euromaiden on kyettävä nostamaan itseään jaloilleen.

Keskipohjanmaa-lehden haastattelussa Kiviniemi myöntää keskustan laskevan kannatuksen huolestuttavan häntä.

Puolueen puheenjohtaja Kiviniemi uskoo keskustan järjestävän jäsenvaalin presidenttiehdokkaastaan. Omaan ehdokkuuteensa hän välttelee ottamasta kantaa. Keskustan aiempi puheenjohtaja Paavo Väyrynen on jo pidempään käynyt omaa presidenttiehdokkuuskampanjaansa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme