Mainos
Mainos

Lehti: Oikeusministeri epäröi tasa-arvoisen avioliittolain esittelyä – "Vaikea itselleni ja puolueelle"

Oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps.) epäröi tasa-arvoisen avioliittolain esittelyä, Kouvolan Sanomat kertoo. Lindström pitää yhtenä vaihtoehtona sitä, että hänen sijaisensa esittelee asian valtioneuvostossa.

Valtioneuvoston toimintaa valvovasta oikeuskanslerin virastosta sanotaan Kouvolan Sanomille, että ministeri voi itse päättää, mitkä asiat hän esittelee valtioneuvostossa.

Lindström kertoo, että asia on vaikea hänelle itselleen ja perussuomalaisille puolueena. Puolue vastusti tasa-arvoista avioliittolakia lähes yksituumaisesti viime vuoden marraskuussa, jolloin edellinen eduskunta hyväksyi lakimuutoksen.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) totesi kesäkuun alussa STT:lle, että lain valmistelu jatkuu normaalisti. Tasa-arvoisen avioliittolain voi kumota vain uudella lailla, sillä edellinen eduskunta on jo hyväksynyt muutoksen.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme