Mainos
Mainos

Lehti: Sotaveteraanipomo haluaa peruuttaa Linnan juhlat

Perussuomalaisten puoluesihteeri kannattaa sotaveteraanijohtajan ehdotusta siitä, että Linnan juhlien rahat käytettäisiin sotaveteraanijuhliin maakunnissa, kertoo Seinäjoen Sanomat.

Etelä-Pohjanmaan sotaveteraanipiirin toiminnanjohtaja Pertti Kortesniemi olisi valmis lopettamaan Linnan itsenäisyysjuhlat toistaiseksi. Hänen mielestään valtion pitäisi sen sijaan järjestää itsenäisyyden Suomelle taanneille sotaveteraaneille maakunnallisia juhlia.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Ossi Sandvik kertoo Seinäjoen Sanomille olevansa valmis harkitsemaan ehdotusta.

– Sotaveteraaneille pitää järjestää omia maakunnallisia juhlia ja samalla järjestää myös presidentin vastaanotto. Linnan juhlilla on vahva perinne, mutta jos taloustilanne on niin paha, että vain yhdet juhlat voidaan pitää, näiden (Linnan- ja sotaveteraanijuhlat) järjestystä on tarkasti pohdittava. Tuolloin voisin pohdinnan jälkeen kallistua veteraanien puolelle ja lopettaa Linnan juhlat toistaiseksi, sanoo Sandvik.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme