Mainos
Mainos

Lehtikeli hidastaa junia

Liukas lehtikeli hidastaa junaliikennettä pääkaupunkiseudulla, muistuttaa VR-Yhtymä. Junan turvallisen kulun takaamiseksi jarrutus aloitetaan lehtikelin aikana tavallista aikaisemmin.

Tavallista pitemmät jarrutus- ja kiihdytysmatkat hidastavat junia ja saattavat katkaista vaihtoyhteydet Pasilassa. Lehtikelin haittaa vähennetään puhdistusvaunulla, jolla hiotaan ja pestään kiskojen pintaa.

Taulut uusiksi

Helsingin ja Pasilan asemien pää- ja raidenäyttötaulut uusitaan kuluvan ja ensi vuoden aikana. Uudet näyttötaulut perustuvat nestekidetekniikkaan, taulujen pohjaväri on musta ja teksti keltainen. Näyttötaulujen uusimisen aikana aikataulut ja lähtöraiteet voi tarkistaa asemien ja laitureiden aikataulujulisteista sekä asemien infomonitoreista. Pasilassa uusitaan parhaillaan asemahallin päätaulua. Loppuvuoden aikana aloitetaan myös raidenäyttötaulujen uusiminen Pasilassa. Helsingin asemalla työt käynnistyvät ensi vuoden alkupuolella.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme