Mainos
Mainos

Lehtitieto: Löylykisojen kaksikolta puuttui lääkärintodistukset

Heinolan MM-löylykisojen finaalikaksikolta puuttui lääkärintodistukset, kirjoittaa Itä-Häme-lehti.

Heinolan kaupungin sisäisessä selvityksessä on paljastunut, että kummallakaan MM-kisojen finalistilla eli venäläisellä Vladimir Ladyzhenskiyllä ja suomalaisella Timo Kaukosella ei ollut kilpailuun oikeuttavaa lääkärintodistusta. Kilpailun johto ei olisi saanut päästää heitä lauteille.

Heinolan kaupungin apulaiskansliapäällikkö Terhi Mäkiniemi kertoo, että kilpailun johto oli vaatinut lääkärintodistuksia molemmilta, ja niiden toimittamisesta oli sovittu suullisesti. Lisäksi finalistit olivat allekirjoittaneet omavastuusopimuksen, jolla he vapauttavat kisan järjestäjän onnettomuuden sattuessa korvausvastuusta.

Poliisi epäilee joidenkin henkilöiden syyllistyneen tämän kuun alussa löylyn MM-kisatapahtumassa kuolemantuottamukseen, vammantuottamukseen ja kokoontumisrikkomukseen. Poliisi ei ole ottanut kantaa siihen, vaikuttiko lääkärintodistusten puuttuminen esitutkinnan aloittamiseen.

MM-löylykisojen finaali järjestettiin Heinolassa 7. elokuuta. Finaali keskeytettiin noin kuuden minuutin jälkeen, kun järjestäjät huomasivat miesten olevan huonossa kunnossa. Suomalainen Kaukonen menetti tajuntansa ja sai vakavia palovammoja. Venäläinen Ladyzhenskiy menehtyi.

(MTV3)

Uutisen kommentointimahdollisuus on poistettu epäasiallisten viestien takia

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot