Mainos
Mainos

Lehtolalle Merenkulun turvallisuuspalkinto

Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja Kari Lehtolalle on myönnetty Merenkulun turvallisuuspalkinto tunnustukseksi hänen työstään merenkulun turvallisuuden edistämiseksi. Lehtola on pitkään keskeisesti vaikuttanut useiden suuronnettomuuksien tutkijalautakuntien työskentelyssä ja onnettomuuksista tiedottamisessa.

Palkinnon myöntämistä perustellaan mm. sillä, että Lehtola on viranomaistehtävissä toimiessaan arvostettavalla tavalla ylittänyt sen tason, mitä tavanomaiselta ja vastuulliselta työtehtävien hoitamiselta voi edellyttää.

Palkinto myönnetään nyt ensimmäistä kertaa. Sen taustavoimina on 24 suomalaista merenkulun ja purjehduksen parissa työskentelevää järjestöä ja viranomaista.

Palkinnon myöntämisellä pyritään juurruttamaan myös Suomeen kansainvälistä tapaa vietää syyskuun toiseksi viimeistä sunnuntaita merenkulun turvallisuudelle omistettuna Sea Sunday -nimikkopäivänä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme