Mainos
Mainos

Lehtomäki palaa politiikkaan maaliskuun alussa

Kansanedustaja Paula Lehtomäki palaa äitiyslomalta politiikkaan maaliskuun alussa. Hän aloittaa eduskunnassa 1. maaliskuuta. Hän siirtyy uudelleen myös ulkomaankauppa- ja kehitysministeriksi ilmeisesti maaliskuun ensimmäisessä presidentin esittelyssä.

Lehtomäki kertoi suunnitelmistaan STT:lle Kajaanissa ottaessaan vastaan keskustan presidenttiehdokkaan Matti Vanhaseen vaalijuhlaan tulevia kainuulaisia. Lehtomäki säteili nuoren äidin onnea ja toivotteli muualta saapuneita tervetulleeksi Kainuuseen.

Lehtomäki oli jättänyt kolmen kuukauden ikäisen poikansa Hanneksen kotiin.Yöt ovat Lehtomäen mukaan sujuneet hyvin, sillä Hannes ei hänen mukaansa ole vaikeimmasta päästä vauvoja.

Lehtomäen paluu merkitsee sitä, että Mari Kiviniemen pesti ministerinä jää muutaman kuukauden mittaiseksi. Tosin jo alkujaan lähtökohtana oli, että Lehtomäki palaisi politiikkaan helmi-maaliskuussa.

Keskustan eduskuntaryhmässä tapahtuu noihin aikoihin muutoksia. Olavi Ala-Nissilä siirtyy EU:n tilintarkastustuomioistuimeen. Häneltä vapautuu siten eduskunnan valtiovarainvaliokunnan puheenjohtajan paikka. Kiviniemi lienee suhteellisen vahva ehdokas tähän tehtävään.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme