Mainos
Mainos

Lehtomäki täydensi vaalirahoitusilmoitustaan

Ympäristöministeri Paula Lehtomäki (kesk.) on täydentänyt vaalirahoitusilmoitustaan.

Lehtomäki kertoo saaneensa Kehittyvien maakuntien Suomelta 15 000 euroa. Helsingin Mekaanikontalo ja Ruukki Group tukivat molemmat kampanjaa 10 000 eurolla ja Ajanta 5000:lla.

Nämä neljä ovat rahoittaneet Lehtomäen vaalityötä Eheän Suomen tuki ry:n kautta. Lehtomäki eritteli tänään ne yhdistyksen saamat lahjoitukset, jotka ylittivät 1700 euroa.

Eheän Suomen tuen osuus Lehtomäen ilmoittamasta liki 69 000 euron kampanjarahoituksesta oli noin 40 000 euroa.

Vasemmistoliiton kansanedustaja Paavo Arhinmäki täydensi tänään ilmoitustaan kertomalla, että hän sai Rakentajien vasemmistoyhdistykseltä 7000 euroa.

Keskustan kansanedustaja Juha Korkeaoja puolestaan ilmoitti, että hän oli saanut Kehittyvien maakuntien Suomelta 5000 euroa Mahdollisuuksien Maakunta ry:n kautta, mutta että avustus oli tullut vaalirahoitusta koskevan viimeisen ilmoituspäivän jälkeen.

Myös varapuhemies Seppo Kääriäinen (kesk.) täydensi tänään ilmoitustaan, mutta tiedot eivät vielä ehtineet oikeusministeriön nettisivuille.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme